آیا هند به مجید مجیدی برای فیلمبرداری «محمد ص» مجوز میدهد؟
بروزرسانی
به گزارش خبرآنلاين، مجيد مجيدي، کارگردان «بچههاي آسمان» و «آواز گنجشکها» براي گرفتن بخشهايي از فيلم جديدش درمورد زندگي پيامبر اسلام منتظر اجازه دولت هند است.
به گفته يک منبع در وزارت اطلاعات و رسانه هند، ماه پيش يک شرکت توليد فيلم در بمبئي براي فيلمبرداري يک سکانس جنگي در راجستان در درياچه مانساگار در جيپور و قلعه مهرانگار و مناطق اطراف جادپور، از اين وزارتخانه اجازه خواسته، اما منابع ميگويند مجيدي نميتواند به راحتي مجوز فيلمبرداري در اين منطقه را پيدا کند.
مجيدي که بارها اعلام کرده فيلمش با ديگر فيلمهاي ساخته شده درمورد پيامبر اسلام متفاوت است، در وبسايت خود نوشت: «چهار سال است روي اين فيلم کار مي کنيم. دنيا اسلام را با ترسآفريني ميشناسد. ميخواستم با اين فيلم چهره واقعي اسلام را نشان دهم. پيش از اين فيلمهايي درمورد پيامبر اسلام ساخته شده بود. آنها به احترام پيامبر چهره او را نشان ندادند. اما در دين ما سخني از نشان ندادن چهره نيست. بلکه چهره ايشان مشخص نيست. ما پيامبر را در اين فيلم ميبينيم اما چهرهاش را نه.»
مجيدي همچنين اشاره کرده در اين فيلم ايران، مدينه و مکه 1400 سال پيش به نمايش در مي آيد. نيمي از فيلمبرداري فيلم تمام شده و قرار است فيلم دو سال ديگر روي پرده برود.