فارس/ تهيه کننده سريال «کارتن خواب» گفت: تلويزيون براي ساخت سريال بودجه ندارد و مدام توليد سريالها را به تعويق مياندازد که سريال ما هم از جمله همين سريالهاست.
«داريوش بابائيان» تهيه کننده سريال «کارتن خواب» با اشاره به تعويق در زمان توليد اين سريال گفت: متاسفانه با اينکه تمامي مراحل قبل از توليد را انجام داديم اما هنوز توليد اين سريال بلاتکليف است.
وي درباره دليل اين موضوع بيان داشت: تلويزيون براي ساخت سريال بودجه ندارد و مدام توليد سريالها را به تعويق مياندازند و در نهايت از همه تهيه کنندهها ميخواهند که اسپانسر بياورند و هزينههاي توليدشان را از آنجا تامين کنند.
اين تهيه کننده همچنين افزود: اغلب افرادي که الان کارهايي را در دست دارند با کمک اسپانسر يا همان حامي مالي پيش ميروند تا به مشکلي برنخورند. يکسري جوان هستند که انرژي اين کارها را دارند اما افرادي مثل من و با سابقه چند ساله در سينما و تلويزيون نميتوانم به دنبال اسپانسر بروم.
تمامي لوکيشنهاي اين سريال در تهران و اصفهان قرار دارند و تقريبا همه لوکيشنها انتخاب شده و هيچگونه بازسازي لوکيشني براي اين سريال انجام نشده است.
قصه «کارتن خواب» درباره تکديگري و مسائل مربوط به کودکان خياباني است و با توجه به اينکه سريالها و قصههاي فراواني در اين باره به تصوير کشيده شده است، تفاوتهايي در نوع نگارش و پرداخت به اين موضوع در اين سريال ديده ميشود. همچنين اين سريال به جمعآوري و آموزش برخي نکات به کودکاني ميپردازد که به دليل دوري از خانواده مشکلات بسياري برايشان بوجود آمده است. در اين سريال ۸ کودک در نقشهاي اصلي به ايفاي نقش ميپردازند. اين سريال در دو فصل سيزده قسمتي توليد خواهد شد.
مجموعه تلويزيوني «کارتن خواب» که طنزي اجتماعي است، به نويسندگي و کارگرداني کيانوش اسلامي براي شبکه سه توليد خواهد شد.
بازار