ميزان/ مهران نائل پيرامون حضورش پررنگ برخي بازيگران در عرصه سينما گفت: واقعيت امر اگر بازيگري در سال چندين فيلم دارد و يک بازيگر طي چندين سال حتي يک فيلم هم بازي نميکند به بازيگران پرکار ما مربوط نميشود، شايد آنها حضور پررنگي در صحنه داشته باشند اما نميتوان آنها را مقصر اين پروسه دانست.
وي در همين راستا ادامه داد: از نظر من اين نوع از حضور پرتعداد برخي بازيگران در سينما به گروهي مرتبط است که وظيفه انتخاب بازيگران را دارند، اين گروه بيشتر بازيگراني را که همواره در ويترين هستند انتخاب کرده و راه را براي ساير بازيگران ميبندد.
بازيگر سريال «شهرزاد» با اشاره به انتخاب محدود برخي بازيگران براي بازي در آثار سينمايي تاکيد کرد: گروه انتخاب بازيگران در سينما به طور معمول کمترين ريسک و خطر را براي انتخاب بازيگران ميکند، اين افراد براي کشف و ظهور بازيگران جديد و تازه نفس در سينما هيچ ريسکي نميکنند و ترجيح ميدهند که بازيگر مورد نظرشان از پيش در گيشه موفقيت را تضمين کند.
وي در همين رابطه تصريح کرد: به فرض مثال اگر فردي قرار است نقش يک معتاد را بازي کند و يا اگر کارگردان به دنبال يک فرد عصبي براي يکي از کاراکترهاي خشن در فيلمنامه خود باشد، گروه انتخاب بازيگران هميشه به دنبال کليشهاي ترين گزينههايي که تا کنون چندين بار چنين نقشي را در آثار قبلي خود با موفقيت ايفا کردهاند ميرود و اين گونه انتخاب بازيگر اصلا حرفهاي نيست.
بازيگر سريال تلويزيوني «جشن سربرون» ادامه داد: متاسفانه هيچ خلاقيتي در انتخاب بازيگران سينما وجود ندارد، ما ميبينيم که تعداد زيادي آثار در سينما ساخته ميشوند، بسياري از آنها حتي به اکران هم نميرسند که بگوييم براي گيشه بازيگر انتخاب کرده اند، اما در همين آثار هم هيچ بازيگر جديدي ديده نميشود.
نائل به لزوم برخوردي مناسب براي ايجاد فضايي استاندارد در انتخاب بازيگران سينما اشاره و خاطرنشان کرد: واقعيت امر برخورد قهري با سيستم انتخاب بازيگران و يا ملزم کردن به انتخاب برخي بازيگران پاسخگو نيست، ما بايد به اين درک برسيم که سينما مختص چند نفر خاص نيست و اين هنر نيازمند حضور چهرههاي تازه است.
بازار