نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
سینما و چهره ها

اسپانسر بزرگ برنامه‌های تلویزیون پوست می‌اندازد؟!

منبع
باني فيلم
بروزرسانی
اسپانسر بزرگ برنامه‌های تلویزیون پوست می‌اندازد؟!
باني فيلم/ احمدي از دورهمي رفت، اوجي جايگزينش شد!. مديرتوليد ميرکريمي هم تهيه‌کننده جديد اول مارکت شد. آيا «اول مارکت» پوست مي‌اندازد؟!
 شرکت اول مارکت که فعاليت خود را در حوزه اپليکيشن از سال ۱۳۹۳ آغاز کرد يکي از اسپانسرهاي مهم برنامه‌هاي تلويزيوني است. شرکتي که علاوه بر حضور مستمر در سرمايه‌گذاري برنامه‌هاي شبکه‌هاي صداوسيما، در زمينه ساخت و توليد فيلم هم فعاليت‌هاي متنوعي دارد.
مهران مديري از برنامه‌سازان طرف توجه اول مارکت با توليد برنامه «دورهمي»، توانست فيلم سينمايي خود «ساعت۵عصر»، را هم با پول اين فروشگاه بزرگ اپليکيشني بسازد! بر اساس اطلاعات سايت اول مارکت، فعاليت‌هاي اين شرکت در سينما و تلويزيون به اين شرح است: برنامه: دورهمي / مجري: مهران مديري / شبکه: نسيم برنامه: حالا خورشيد / مجري : رضا رشيدپور / شبکه : سه برنامه: ويژه شب يلدا / مجري: فرزاد حسني / شبکه: سه فوتبال : دربي استقلال – پرسپوليس سال ۹۵ / شبکه سه برنامه: امروزي ها / مجري: پدرام کريمي / شبکه: يک و همچنين اول مارکت در حوزه سينما، اسپانسر دو فيلم جهت اکران در سينماهاي ايران بوده است که هر دو اثر، رکوردهاي تاريخ سينماي ايران را در زمينه هاي مختلف ارتقاء داده است. فيلم: نهنگ عنبر فيلم: ساعت ۵ عصر اول مارکت که در ميان شرکت‌هاي هم‌ارز خود، بيشترين سهم را در «پول» گذاشتن در برنامه‌هاي تلويزيوني و سينما دارد در دوره جديد فعاليت‌اش تغييراتي عمده‌اي را ايجاد کرده که مهم‌ترين اين تغييرات، کنار رفتن مصطفي احمدي رابط مالي و تهيه‌کننده معتمد اول مارکت است. براساس شنيده‌هاي خبرنگار باني‌فيلم، مصطفي احمدي يکي از عوامل تصميم‌گير اول مارکت، که تا پيش از اين علاوه بر حضور در پروژه‌هاي تلويزيوني و سينمايي، تهيه‌کنندگي برخي از آثار مربوط به اول مارکت را هم برعهده داشت، بنا بر سياست‌هاي جديد اين شرکت، ديگر در برنامه «دورهمي» نيست و جاي او را علي اوجي گرفته است! اين تغيير عمده اول مارکت در حوزه تلويزيون است اما در زمينه توليدات سينمايي هم اين شرکت اپليکيشني آدم‌هاي جديدي را وارده کرده! محمدرضا منصورى يکي از اين تازه‌واردان به جمع معتمدان اول مارکت است! منصوري که پيش از اين به‌عنوان مدير توليد با رضا ميرکريمى همکاري داشت و در توليد فيلم «محمد(ص)» مجيد مجيدي هم عملکردش مورد قبول دوستانش بوده، قرار است به عنوان تهيه‌کننده، فيلم «درخت گردو» را با پول اول مارکت توليد کند.