فارس/ کارگردان سريال «ميانبر» گفت: نوع کمدي، استفاده از اتفاقها و سوژههاي به روز و همه تجربه هايي که از قديم داشتم در ميانبر کمکمان کرد تا بتوانيم جذابيتي را در قصه اين سريال ايجاد کنيم.
«يزدان فتوحي» کارگردان سريال «ميانبر»، درباره اين سريال گفت: مدتي است که تصويربرداري فصل دو سريال ميانبر به پايان رسيده است و سريال در ۶۴ قسمت تمام شد.
وي با اشاره به بازخوردهاي مخاطبان نيز بيان داشت: با اينکه سريال ما از شبکه پنج پخش شد و باکس سريال سازي اين شبکه به تازگي راه افتاده است و بيننده هاي کمي دارد، اما باز از ميزان مخاطبانمان راضي بوديم و بازخوردهاي خوبي در اين مدت گرفتيم.
نويسنده و بازيگر سريال «خنده بازار» ادامه داد: نوع کمدي، استفاده از اتفاق ها و سوژه هاي به روز و همه تجربه هايي که از قديم داشتم در ميانبر کمکمان کرد تا بتوانيم جذابيتي را در قصه اين سريال ايجاد کنيم.
وي افزود: از طرفي اينکه سوژه هايمان به روز بود و قرنطينه خانگي مردم باعث شد تا فرصت بيشتري براي تماشاي تلويزيون داشته باشند.
غلامرضا نيکخواه، محمود جعفري، کمند امير سليماني ، شهين تسليمي، سياوش چراغي پور، آرش نوذري، مهران رجبى، اشکان اشتياق، امير نوري، بهراد خرازي، مرضيه صدرايي، حميد نيک نبرد، سالار کريمخاني، فاطمه مرتاضي، جابر وثوق ، وحيد اسمى خانى، وحيد چناني، مرتضي علي آبادي ، حنانه احدي، ترگل جعفري، ريحانه سرلک، شاهکار صالحيان از بازيگران اين سريال هستند.
طراح سريال حميد برزگر است و نيما حسن نيا، پيمان جزيني، شاهرخ باقري نژاد، داريوش رعيت، داود روستا و سياوش چراغي نيا تيم نويسندگان «ميان بر» هستند که به سرپرستي يزدان فتوحي هدايت ميشود.
اين سريال به مشکلات و معضلات يک ساختمان و هيئت مديره آن مي پردازد.
بازار