دیکاپریو با «سونی» همکار شد

مهر/ لئوناردو دي کاپريو از طريق شرکت فيلمسازياش يک قرارداد بزرگ براي توليد محصولات سرگرمي با «سوني» امضا کرد.
کمپاني «اپين وي پروداکشنز» که به لئوناردو دي کاپريو تعلق دارد از طريق عقد قرارداد همکاري با «سوني پيکچرز» براي اين کمپاني محصولات سينمايي و تلويزيوني تهيه ميکند.
دي کاپريو که با بازي در فيلم «روزي روزگاري در هاليوود» با اين کمپاني همکاري کرده بود، به اين ترتيب همکاري خود را با آن ادامه ميدهد.
اين قرارداد يک قرارداد چند ساله خوانده شده و ۲ کمپاني ۲ پروژه را براي شروع کار انتخاب کردهاند. کمپاني «اپين وي» تهيه فيلمهاي «بازگشته از گور»، «گرگ وال استريت» و «جزيره شاتر» را انجام دادهاست.
بخش سينمايي استوديو «سوني پيکچرز» با انتشار اطلاعيهاي اين خبر را اعلام کرد و تام راتمن مدير آن زبان به تحسين ديکاپريو گشود و يادآوري کرد که از نخستين باري که ديکاپريو را حدود ۲۴ سال پيش در فيلم «رومئو و ژوليت» ديده و بعد در فيلم «تايتانيک» با وي همکاري کرد، او را تحسين کرده و به عنوان يک نابغه تمام عيار فيلمسازي شناخته است.
دي کاپريو هم در بيانيه خود به تجليل راتمن پرداخت و گفت که او در سه دهه حضورش در اين حرفه حامي تجربه گرايي بوده و نخواسته است راه سنتي و امن هاليوود را تکرار کند. وي اين قرارداد را ورود به فاز جديد همکاري با سوني خواند.
سوني در سالهاي اخير قراردادهاي همکاري همه جانبه مهمي را از دست داده است. اين در حالي است که دي کاپريو به تازگي قرارداد همکاري چند جانبه چند سالهاي با اپل هم امضا کرده است.