نماد آخرین خبر

گرجستان با «آغاز» در جشنواره فیلم سن سباستین درخشید

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
گرجستان با «آغاز» در جشنواره فیلم سن سباستین درخشید

باشگاه خبرنگاران/جايزه بهترين فيلم جشنواره فيلم سن سباستين در حالي به فيلم «آغاز» رسيد که فيلمسازان زن جوايز زيادي دريافت کردند.
 شصت و هشتمين دوره جشنواره سن سباستين به صورت فيزيکي از تاريخ ۱۸ الي ۲۶ سپتامبر در اسپانيا برگزار شد. اين دوره از رويداد که با فيلمي از وودي آلن آغاز به کار کرد، در ۲۶ سپتامبر با مراسم سالانه اهدا جوايز به کار خود پايان داد.

برنده بزرگ اين جشنواره فيلمي از گرجستان بود که کارگرداني و نويسندگي آن را ديا کولوم بگاشويلي برعهده داشت. اين فيلم «آغاز» نام داشت و اولين تجربه کارگرداني اين شخص محسوب مي‌شود. اين فيلم در چهار بخش از جوايز هيئت داوران از جمله بهترين فيلمنامه، بهترين کارگرداني، بهترين بازيگر و صدف طلايي بهترين فيلم موفق به کسب جايزه شد.

اين فيلم سينمايي که داستاني روانشناختي دارد، قرار بود در بخش رقابتي جشنواره فيلم کن رقابت کند و همچنين در جشنواره بين المللي فيلم تورنتو هم به نمايش گذاشته شد. در آينده نيز اين اثر در جشنواره فيلم نيويورک به نمايش گذاشته خواهد شد.


ديگر عنوان‌هاي برجسته اين رويداد شامل فيلم «پدر» به کارگرداني فلوريان زلر مي‌شود که از آن به عنوان يکي از مدعيان جايزه اسکار ياد مي‌شود. اين فيلم جايزه بخش مخاطبان شد. مدز ميکلسون براي بازي در فيلم سينمايي «يک دست ديگر» به کارگرداني توماس وينتربرگ در نقش يک معلم جايزه صدف نقره‌اي بهترين بازيگر مرد را دريافت کرد.

هيئت داوران اين جشنواره که به رياست لوکا گواداگنينو برگزار شد شامل جو آلوين، مارسيا فرناندز آرمنتروس، مايکل فرانکو و لنا موسوم مي‌شدند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar