مهران رجبی: کرونا باعث شد ۱۰ کیلو وزن کم کنم

ميزان/ بازيگر سريال «روزگار قريب» گفت: من طي روزهاي بستري بودن در بيمارستان وضعيت بسيار بدي را پشت سر گذاشتم، حال من در حدي بد بود که يک روز از خواب بيدار شدم و متوجه شدم که شب قبلش از روي تخت به پايين پرتاب شده ام، عجيب بود که صبح هيچ خاطرهاي از اين اتفاق در ذهنم نمانده و بود و خدا رحم کرد که در اين حادثه سرم به جايي برخورد نداشت.
دوباره جلوي دوربين رفتم، اما عذاب وجدان دارم
مهران رجبي پيرامون مراحل درمان خود پس از ابتلا بيماري کرونا گفت: بنده پانزده روز مداوم در بيمارستان «امام حسين (ع)» بستري بودم، پس از آن هم براي طي مراحل قرنطينه در يک سوئيت شخصي مدتي مشغول به استراحت بودم، خوشبختانه امروز حالم بسيار بهتر است و اولين تجربه بازي بعد از ابتلا به اين بيماري را پشت سر گذاشتم.
به تازگي و از ديروز جلوي دوربين رفتم و بازي در سريال «شهيد شهرياري» را از سر گرفتم، البته همچنان ضعف دارم و گروه هم بسياري از صحنههايي که بنده تحرک زيادي داشتم را تلطيف کردند تا بتوانم به هر صورت جلوي دوربين حاضر شوم. خوشبختانه بيماري را پشت سر گذاشتم و جاي نگراني نيست، فقط از اينکه مجبورم در شرايط کنوني بدون ماسک جلوي دوربين حاضر شوم عذاب وجدان دارم که مبادا باعث ابتلاي فرد ديگري شوم.
کرونا شوخي ندارد
بازيگر سريال «روزگار قريب» با اشاره به جدي بودن بيماري کرونا اظهار کرد: من ديگر هيچ شوخي نسبت به کرونا را نميپذيرم، اينکه ميگويند ما حتما کرونا گرفته ايم و خودمان نفهميده ايم حرف درستي نيست، باور کنيد که تا وقتي به اين بيماري مهلک مبتلا نشويد نميتوانيد اندکي از زجري که يک فرد ميکشد را باور کنيد.
از روي تخت به پايين پرتاب شدم
وي در همين رابطه تاکيد کرد: من طي روزهاي بستري بودن در بيمارستان وضعيت بسيار بدي را پشت سر گذاشتم، حال من در حدي بد بود که يک روز از خواب بيدار شدم و متوجه شدم که شب قبلش از روي تخت به پايين پرتاب شده ام، عجيب بود که صبح هيچ خاطرهاي از اين اتفاق در ذهنم نمانده و بود و خدا رحم کرد که در اين حادثه سرم به جايي برخورد نداشت.
بازيگر سريال «شهيد شهرياري» خطاب به افرادي که کرونا را جدي نميگيرند افزود: از مردم خواهش ميکنم در اين شرايط مراقب باشند، ما هر رفتار خطرناکي انجام دهيم و يا بهداشت را رعايت نکنيم مطمئن باشيد دو هفته بعد نتيجه اش را به صورت کلان دريافت ميکنيم، اين روزها شايد برخي در کوچه و خيابان ماسک نميزنند، من ميگويم که اگر به فکر جان خودتان نيستيد به فکر جان عزيزانتان باشيد. به والله که اين بيماري شوخي بردار نيست، آرزو دارم هيچکسي به اين بيماري مبتلا نشود، اما هيچکس نميتواند درک کند که يک بيمار چه شرايطي را تجربه ميکند.
روزي هفت تا ده آمپول ميزدم
وي ادامه داد: در دوران بستري بودنم در بيمارستان روزي هفت تا ده آمپول ميزدم، روزهاي آخر ديگر جاي سالمي براي تزريق روي بدنم نمانده بود، نزديک به ۱۰ کيلو وزن کم کردم و وحشتي را تجربه کردم که به هيچ وجه قابل وصف نيست. در اين ميان تب، بي حوصلگي و تهوع هر روز همراه يک بيمار کرونايي خواهد بود، باور کنيد مواقعي بود که به خودم ميگفتم مرگ از اين بيماري راحتتر است. امروز هم که مرخص شده و جلوي دوربين رفته ام هنوز بدنم کرخت بوده و تواني براي ايستادن ندارم.
رجبي با تاکيد بر ماسک زدن در دوره شيوع کرونا خاطرنشان کرد: اين روزها همگي بايد ماسک بزنيم، اگر هم کسي ماسک نزد از وي دوري کنيم، در پيک سوم کرونا روزي دويست نفر از هموطنانمان از دنيا ميروند، به خدا که اين عدد بسيار ترسناک است، کرونا بسيار خطرناک است، اگر رعايت نکنيم خدايي ناکرده نفر بعدي خودمان هستيم.