عنایت بخشی: پیش از کرونا هم درآمد بازیگران خوب نبود

ميزان/ عنايت بخشي گفت: براي ما هنر بازيگري، نويسندگي و يا کارگرداني و غيره يک شغل است، ما براي تفريح بازي نمي کنيم که بخواهيم به راحتي آن را کنار بگذاريم، وقتي بحث شغل مطرح مي شود ما با درآمدزايي و معيشت روبرو مي شويم، لذا نمي توان به راحتي يک شغل را به طور کامل تعطيل کرد.
عنايت بخشي درباره آخرين وضعيت فعاليتهاي خود در عرصه بازيگري گفت: در حال حاضر پيشنهاداتي دارم اما وضعيت بيماري کرونا تا حدي پيش رفته که اکثريت آثار فعلا متوقف شده اند، واقعيت امر هم بايد طي دو هفته جاري تمامي اصول بهداشتي رعايت شود تا بالاخره شاهد کاهش شيوع بيماري کرونا باشيم.
وي در همين رابطه ادامه داد: به واقع امروز ما نيازمند همتي جمعي براي مقابله با بيماري کرونا هستيم، اين همت جمعي از خانه هاي ما آغاز مي شود، به اين صورت که ما نيازمند آن هستيم که در خانه و خانواده خود نکات بهداشتي را جدي بگيريم، حجم فعلي بيماري کرونا به حدي است که ديگر اگر حتي يک نفر هم در خانواده رعايت نکند همه افراد در خطر هستند.
بازيگر سريال «ستايش» درباره احتمال تعطيلي طولاني مدت توليدات تصويري اظهار کرد: شخصا شايد ترجيحم اين باشد که تا پايان کرونا فعاليت خاصي نکنم اما همه نمي توانند با اين روش زندگي کنند، بدون شک افراد زيادي در سينما و تلويزيون فعاليت مي کنند که نان شبشان به همين توليدات وابسته است.
وي در همين راستا تاکيد کرد: صحبت اصلي آنجاست که اگر قرار بر تعطيلي طولاني مدت فعاليت هاي سينمايي و تلويزيوني و حتي تئاتري است، ما چه جايگزيني را براي اهالي اين سه هنر قرار داده ايم؟ آيا در برابر دستور به تعطيلي توليدات حمايتي هم از افراد صورت مي گيرد يا همه چيز در حد حرف است.
اين بازيگر پيشکسوت با اشاره به معيشت هنرمندان طي ماه هاي گذشته اظهار کرد: در حال حاضر نزديک به يکسال از بيماري کرونا مي گذرد، بسياري از هنرمندان بيکار و خانه نشين شده اند، آيا مسئولين فرهنگي امروز سراغي از آنان مي گيرند يا به حال خودشان رها شده اند.
وي هنر را يک شغل ناميد و افزود: براي ما هنر بازيگري، نويسندگي و يا کارگرداني و غيره يک شغل است، ما براي تفريح بازي نمي کنيم که بخواهيم به راحتي آن را کنار بگذاريم، وقتي بحث شغل مطرح مي شود ما با درآمدزايي و معيشت روبرو مي شويم، لذا نمي توان به راحتي يک شغل را به طور کامل تعطيل کرد.
بازيگر سريال «ولايت عشق» ادامه داد: از سويي دانستن اين نکته هم مهم است که بدانيم، تعطيلي بر روحيه هنرمندان هم تاثير گذاشته است، پيش از وضعيت کرونايي هم درآمد بازيگران خوب نبود، حداقل با فعاليت از لحاظ روحي اوضاع خوبي داشتند، اما حالا چندين ماه است که علاوه با سر و کله زدن با مشکلات مالي با مشکلات روحي و افسردگي هم دست به گريبان شده اند.