یک ایرانی داور جشنواره هندی شد

یک ایرانی داور جشنواره هندی شدیک ایرانی داور جشنواره هندی شد
0
0
55K
1399/09/05 - 13:53
718
1399/09/05 - 13:53

خبرآنلاين/ حامد سليمان‌زاده مدرس و منتقد بين‌المللي سينما با دعوت رسمي هانو راج دبير جشنواره بين‌المللي فيلم جيپور به عنوان داور بخش اصلي سيزدهمين دوره جشنواره جيپور کشور هند برگزيده شد.

در اين دوره از جشنواره ۱۴۸۴ اثر شامل فيلم بلند سينمايي، مستند کوتاه و بلند، فيلم کوتاه داستاني و انيميشن، موزيک ويدئو، وب سري، فيلم هاي موبايلي و فيلم دانشجويي از ۸۰ کشور جهان به دبيرخانه ارسال شد که از اين ميان ۱۶۱ اثر انتخاب شده از ۳۸ کشور جهان مورد قضاوت هيات داوران قرار مي‌گيرد.

در اين دوره فيلم‌هاي «مُرده خور» به کارگرداني محمد صادق دقيقي و «قطار آن شب» به کارگرداني حميدرضا قطبي نيز در بخش فيلم‌هاي بلند سينمايي به نمايندگي از کشور ايران حضور دارند.

سيزدهمين دوره جشنواره بين المللي فيلم جيپور هند از تاريخ ۱۵ تا ۱۹ ژانويه ۲۰۲۱ برابر با ۲۶ تا ۳۰ دي ۱۳۹۹ در شهر جيپور معروف به شهر صورتي هندوستان برگزار مي‌شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار برگزیده