نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سینما و چهره ها

جشنواره فیلم برلین به دلیل کرونا در دو مرحله برگزار می‌شود

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
جشنواره فیلم برلین به دلیل کرونا در دو مرحله برگزار می‌شود

باشگاه خبرنگاران/ برگزارکنندگان جشنواره فيلم برلين برنامه خود را براي برگزاري هفتاد و يکمين دوره اين رويداد اعلام کردند.
 

جشنواره فيلم برلين تاييد کرد که برگزاري يک رويداد مجازي در ماه فوريه را لغو کرده است. تغييرات مهمي در نسخه هفتاد و يکم اين رويداد صورت گرفته و قرار است در دو مرحله برگزار شود.

در مرحله اول از يکم تا پنجم ماه مارس 2021 که فيلم‌هاي بخش اصلي نمايش داده مي‌شوند،  جشنواره برلين به صورت مجازي خواهد بود. بازار فيلم اروپا نيز همزمان با اين جشنواره به صورت مجازي است. يک رويداد حضوري و فيزيکي نيز در ماه ژوئن براي عموم در نظر گرفته شده است.

برنامه‌هاي اين جشنواره در ماه فوريه منتشر خواهد شد. هيئت داوران بين المللي فيلم‌هاي بخش رقابتي ماه مارس را نگاه خواهند کرد و نهايتا برندگان جوايز را مشخص مي‌کنند.

دبير هنري جشنواره فيلم برلين گفت: در پاسخ به شرايط و زماني که در آن زندگي مي‌کنيم، تصميم گرفتيم رويداد را به دو بخش تقسيم کنيم که البته کاملا به يکديگر مرتبط هستند.

اين جشنواره قرار بود به صورت فيزيکي از ۱۱ تا ۲۱ فوريه برگزار شود، اما افزايش ميزان مبتلايان کرونا در آلمان باعث شد که در اين باره تصميم ديگري گرفته شود. صحبت‌هايي براي برگزاري اين جشنواره در ماه آوريل هم بود، اما دولت اين کشور که بخش اعظم سرمايه اين رويداد را فراهم مي‌کند با اين موضوع مخالفت کرد. بودجه سالانه برليناله ۲۷.۲ ميليون يورو است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar