نماد آخرین خبر

پرونده قاتل سریالی کودکان پاکدشت روی میز «نردبان»

منبع
خبرآنلاين
بروزرسانی
پرونده قاتل سریالی کودکان پاکدشت روی میز «نردبان»

خبرآنلاين/ بيست و هشتمين قسمت از فصل جديد برنامه تلويزيون «نردبان»، جمعه ۳ بهمن‌ماه روي آنتن شبکه مستند مي‌رود. 
در اين قسمت از برنامه، سيد سليم غفوري مدير شبکه افق مهمان برنامه است. او در گفت‌وگو با حامد شکيبانيا، از وضعيت سينماي مستند ايران سخن گفته و نگاهي به مستندهاي شهري به ويژه در چهاردهمين دوره‌ سينماحقيقت دارد. غفوري داور چهاردهمين جشنواره امسال سينماحقيقت بود. وي هم‌چنين درباره پرداخت سينماي مستند به اقوام، به ويژه سيستان و بلوچستان نکاتي را مطرح کرد. 
مهمان ديگر نردبان اين هفته، پيروز کلانتري، مستندساز باسابقه کشور است. او ضمن صحبت درباره مستندهاي شهري درباره دو فيلم مستند خود به نام «سالينجرخواني در پارک شهر» و «تهران چند درجه‌ي ريشتر» صحبت کرد. 
جمشيد مجددي در بخش ديگر برنامه درباره تجربه حضور خود در جشنواره‌هاي زوريخ و داک‌پوينت هلسينکي صحبت کرد. مستند «مايا» ساخته‌ اين کارگردان باسابقه کشور، چندي پيش نماينده سينماي ايران در بخش رقابتي مستند جشنواره زوريخ بود و اين روزها در جشنواره داک‌پوينت هلسينکي با آثاري از سراسر جهان به رقابت مي‌پردازد.
در اين قسمت از برنامه با ميکائيل دياني، کارگردان مستند «بيجه» نيز گفت‌وگو شده است. اين فيلم مستند به آسيب‌هاي اجتماعي کودکان حاشيه‌نشين پرداخته و پرونده «بيجه»، قاتل سريالي کودکان پاکدشت را پس از ۱۵ سال بازخواني مي‌کند. اميد بلاغتي، کارشناس نردبان نقد و بررسي جامعي از مستند بيجه ارائه کرد. 
«نردبان» مجموعه برنامه تلويزيوني شبکه مستند است که تلاش مي‌کند به فيلم و عکس مستند با نگاهي تخصصي توجه کند. اين برنامه با اجراي محمد (حامد) شکيبانيا، کارگرداني و تهيه‌کنندگي اصغر احمدپور و فاطمه بوربور با آيتم‌هايي متنوع جمعه‌ها ساعت ۱۸ روي آنتن شبکه مستند مي‌رود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره