اکران پرحاشیه فیلم هیس دخترها فریاد نمی زنند در سانس پایانی برج میلاد
ايسنا
بروزرسانی
ايسنا / سيويکمين جشنواره فيلم فجر با اکران پرحاشيه «هيس، دخترها فرياد نميزنند» و استقبال کمنظير تماشاگران از آن در برج ميلاد تهران به پايان رسيد.
به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ساعاتي قبل فيلم سينمايي «هيس، دخترها فرياد نميزنند» با استقبال کم نظير تماشاگران در مرکز همايشهاي برج ميلاد به نمايش درآمد. يک ساعت و نيم قبل از نمايش اين فيلم در سانس ساعت 19:30، علاقمندان در پشت درهاي سالن اصلي کاخ جشنواره صف کشيده بودند و يک ساعت قبل از آغاز نمايش، کليه صندليهاي سالن اصلي و بالکن پر شده بود.
ازدحام جمعيت تا آنجا زياد شد که عدهاي با پر شدن فضاي زمين سالن ايستاده فيلم را ديدند و مسئولان جشنواره مجبور شدند سالن جنبي 4 و 5 را با 250 صندلي به صورت همزمان به نمايش «هيس، دخترها فرياد نميزنند» اختصاص دهند.
پس از پر شدن سالنهاي نمايش دهنده، جمع 20-30 نفرهاي از خبرنگاران و منتقدان روي سن رفته از آنجا فيلم را تماشا کردند.
در جلسهي پرسش و پاسخ فيلم هم شهيديفرد تاکيد کرد که محمدرضا عباسيان از همه اصحاب رسانه به دليل کم بودن جا عذرخواهي کرده است.
نکته جالب توجه هم اين بود که نشست پرسش و پاسخ «هيس، دخترها فرياد نميزنند»، شلوغترين نشست فيلمها از ابتداي جشنواره بوده است.
به گزارش ايسنا، حضور يکي دو کودک در بالکن سالن اصلي مرکز همايشهاي ميلاد و صداي گريه آنها موجب اعتراض تماشاگران شد و يکي از حاضران به کنايه گفت: «هيس! مگر نميبينيد عدهاي با خانواده آمدهاند اينجا که فيلم ببينند!»