نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
سینما و چهره ها

بازگشت سریال خاطره‌انگیز رضا عطاران به تلویزیون

منبع
خبرآنلاين
بروزرسانی
بازگشت سریال خاطره‌انگیز رضا عطاران به تلویزیون

خبرآنلاين/ شبکه آي‌فيلم براي مخاطبانش در ماه مبارک رمضان، ۵ سريال قديمي از جمله «ترش و شيرينِ» رضا عطاران را در جدول پخش خود قرار داده است.
 «صاحبدلان»، «ترش و شيرين»، «مسافري از هند»، «از سرنوشت» و «ماه و پلنگ»، از جمله سريال‌هايي هستند که در ماه مبارک رمضان، روي آنتن شبکه آي‌فيلم خواهند رفت.

پخش سريال تلويزيوني «صاحبدلان» ساخته محمدحسين لطيفي، از يکشنبه ۲۲ فروردين آغاز مي‌شود. اين سريال هر روز ساعت ۱۶ روي آنتن آي‌فيلم مي‌رود.

«صاحبدلان» که ۱۵ سال پيش در ماه مبارک رمضان از شبکه يک سيما پخش شد، زندگي پيرمردي صحاف به نام سيد خليل صحاف‌زاده را روايت مي‌کند که با ورود قرآني براي صحافي به خانه او، خودش و نوه‌اش دينا، وارد ماجراهايي مي‌شوند که از داستان پيامبران در قرآن الهام گرفته شده است.

بازيگراني چون حسين محجوب، سيروس گرجستاني، ثريا قاسمي، محمد کاسبي، باران کوثري، مهرانه مهين‌ترابي، پوريا پورسرخ، برزو ارجمند و اردلان شجاع‌کاوه در اين سريال به ايفاي نقش پرداخته‌اند.

مجموعه تلويزيوني «مسافري از هند»، ساخته قاسم جعفري، از روز سه‌شنبه ۲۴ فروردين، هر روز ساعت ۱۷، روي آنتن آي‌فيلم فارسي مي‌رود.

اين سريال که در سال ۱۳۸۱ از شبکه سه سيما پخش شد، داستان جواني به نام رامين را روايت مي‌کند که براي ادامه تحصيل به هندوستان مي‌رود. او که قرار بوده با دختر دايي‌اش پروانه ازدواج کند، به همراه دختري هندي به نام سيتا از هندوستان باز مي‌گردد و...

از جمله بازيگران اين سريال مي‌توان به شيلا خداداد، سروش گودرزي، شيرين بينا، نسرين مقانلو، مجيد مشيري، حميد گودرزي، بهنوش طباطبايي، الهام حميدي، ايرج نوذري و زهره فکور صبور اشاره کرد.

سريال «ماه و پلنگ» به‌کارگرداني احمد اميني، از روز يکشنبه ۲۹ فروردين، هر شب ساعت ۲۰ روي آنتن آي‌فيلم فارسي مي‌رود.

«ماه و پلنگ» محصول سال ۱۳۹۵ است و بازيگراني چون شاهرخ استخري، بيتا سحرخيز، داريوش ارجمند، ويدا جوان و آتنه فقيه‌نصيري در آن به ايفاي نقش پرداخته‌اند.

در خلاصه داستان اين سريال آمده است: «مردي در شب عروسي‌اش در يک حادثه تصادف فوت مي‌شود. پس از آن داستان شکل مي‌گيرد. عامل تصادف که گواهينامه رانندگي نداشته، به سراغ محسن که وکيل دادگستري است مي‌رود و از او کمک مي‌خواهد. در سوي ديگر ماجرا، کتايون، دختر جواني که شب عروسي‌اش داغدار شده از دوستش ملکا که وکيل دادگستري است، مي‌خواهد تا به او کمک کند و...

سريال طنز «ترش و شيرين» رضا عطاران، از يکشنبه ۲۲ فروردين، هر شب ساعت ۲۱ از آي‌فيلم فارسي پخش مي‌شود.

«ترش و شيرين» در سال ۱۳۸۶ از شبکه سه سيما به نمايش گذاشته شد. حميد لولايي، مريم اميرجلالي، شهره سلطاني، رضا عطاران، رضا شفيعي‌جم، مجيد صالحي، آناهيتا همتي، احمد پورمخبر و خشايار راد، بازيگران اين سريال هستند.

در اين مجموعه طنز مي‌بينيد: «نصرت خانم پس از مرگ شوهرش کمر همت بسته فرزندان قدونيم‌قدش را به‌سختي، اما آبرومندانه از آب و گل درآورده است. داستان از جايي شروع مي‌شود که مهلت خانه اجاره‌اي نصرت خانم به سر آمده و او مجبور است به خانه‌اي ديگر نقل مکان کند؛ اما اين جابه‌جايي باعث بروز ماجراهايي مي‌شود که مسير زندگي او و خانواده‌اش را تغيير مي‌دهد...»

فصل نخست سريال «از سرنوشت» به کارگرداني محمدرضا خردمندان و عليرضا بذرافشان، شب‌هاي ماه مبارک رمضان مهمان آي‌فيلمي‌ها مي‌شود. داستان «از سرنوشت»، از رفاقت هاشم و سهراب دو پسر بچه پرورشگاهي آغاز مي‌شود. آن‌ها از کودکي در اين مرکز زندگي مي‌کنند تا به مرحله نوجواني و جواني مي‌رسند. فراز و نشيب زندگي اين دو دوست که آرزوهاي بزرگي را در سر مي‌پرورانند، محور روايت اتفاقات «از سرنوشت» مي‌شود.

راستين عزيزپور و اميررضا فرامرزي دو بازيگر نقش کودک در فصل اول هستند که دارا حيايي و کيسان ديباج ادامه نقش آن‌ها را در سنين جواني بازي مي‌کنند. حسين پاکدل، پوريا پورسرخ، ليلا بلوکات، مجيد واشقاني، فريبا نادري و مهدي صبايي از ديگر بازيگران فصل اول اين سريال هستند.

سريال «از سرنوشت ۱» از سه‌شنبه ۲۴ فروردين، هر شب ساعت ۲۲:۰۰ روي آنتن آي‌فيلم فارسي مي‌رود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar