نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سینما و چهره ها

بازیگر بی‌حاشیه‌ای که در سکوت مدیران به خانه ابدی بدرقه شد

منبع
مهر
بروزرسانی
بازیگر بی‌حاشیه‌ای که در سکوت مدیران به خانه ابدی بدرقه شد
مهر/ پيکر بيژن افشار بازيگر بااخلاق و بي‌حاشيه تئاتر، سينما و تلويزيون در سکوت مديران و مسئولان فرهنگي و هنري به خاک سپرده شد.

 روز گذشته بيژن افشار بازيگر قديمي تئاتر، سينما و تلويزيون ايران بعد از چند روز دست و پنجه نرم کردن با بيماري کرونا در بيمارستان فيروزگر تهران دار فاني را وداع گفت.

اين هنرمند که متولد ۱۳۳۳ بود صبح امروز به دليل شرايط ويژه کرونا با حضور تعدادي معدود و به صورت خصوصي در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد.

اين بازيگر تئاتر که براي دومين بار به کرونا مبتلا شده بود به دليل هزينه گزافي که يکي از بيمارستان‌هاي خصوصي براي بستري کردن وي درخواست کرده بود با وجود وخامت حالش نتوانست بستري شود که در نهايت با وساطت بهزاد فراهاني در يکي از بيمارستان‌هاي دولتي پذيرش گرفت اما متاسفانه درمان وي بي‌نتيجه ماند و وضعيت جسماني اين هنرمند رو به وخامت گذاشت و در نتيجه عوارض بيماري کرونا صبح دوشنبه ۲۰ ارديبهشت ماه دار فاني را وداع گفت.

بيژن افشار از اعضاي فعال انجمن بازيگران خانه تئاتر بود و علاوه بر تجربه بازي در نمايش‌هاي مختلف در سينما و تلويزيون ايران نيز حضور مستمري داشت.

بازي در فيلم‌هاي سينمايي «مرباي شيرين»، «قلب‌هاي ناآرام»، «در وجه حامل»، «خبر خاصي نيست»، «خيابان ديوار»، «پيچ جاده نمناک»، «تابو»، «تمشک» و مجموعه‌هاي «مختارنامه»، «شهريار»، «خواب بلند»، «پرواز در ارتفاع صفر»، «يلدا» و … بخشي از فعاليت‌هاي اين هنرمند است.

با وجود گذشت يک روز از درگذشت اين هنرمند و برگزاري مراسم خاکسپاري وي به جز پيام تسليت روابط عمومي خانه تئاتر که البته به صورت رسمي نيز براي رسانه‌ها ارسال نشد و تنها در صفحه اجتماعي خانه تئاتر قرار گرفت، هيچ مدير و مسئول تئاتري يا تلويزيوني درگذشت اين هنرمند را تسليت نگفت. در حالي که حداقل انتظار مي‌رفت از طرف يکي از مديران تئاتر و يا رسانه ملي براي درگذشت هنرمندي که تا روزهاي آخر زندگي درگير پروژه‌هاي تئاتري و تلويزيوني بود پيام تسليتي صادر شود تا شايد حداقل تسلاي خاطري براي بازماندگانش باشد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar