نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سینما و چهره ها

جذاب‌ترین چیزی که «علیرضا خمسه» دوست دارد

منبع
برترين ها
بروزرسانی
جذاب‌ترین چیزی که «علیرضا خمسه» دوست دارد

برترين ها/ عليرضا خمسه، صفحه اينستاگرامش را با اشتراک يک ويدئو از خودش در اتاق گريم، به‌روز کرد. او بدون آن‌که توضيح دهد در حال کار در چه فيلم يا سريالي است، از اهميت گريم در بازآفريني شخصيت‌هاي متفاوت توسط يک بازيگر گفت:


«چه کسم من چه کسم من که بسي وسوسه‌مندم / گه از اين سوي کشندم گه از آن سوي کشندم»، شعري است که عليرضا خمسه، در آغاز اين ويدئو مي‌خواند. او در ادامه مي‌گويد: «يکي از علاقمندي‌ها و در واقع مهم‌ترين علاقمندي ما بازيگران اين است که هر لحظه از ما بپرسند تو چه کسي هستي؟ براي ما هيچ چيز جذاب‌تر از اين نيست که روزمان با گريم آغاز شود؛ خصوصا گريمي که ما را به شخصيتي کاملا متفاوت از خود تبديل کند.»
اين بازيگر بدون آن‌که اشاره کند در حال آماده شدن براي بازي در چه فيلم يا سريالي است، ادامه مي‌دهد: «گريمورها کمک مي‌کنند تا عليرضا خمسه فراموش و شخصيت جديدي را ببينيد. اميدوارم اين کار را ببينيد و بپسنديد.»

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar