سریال عاشقانه ای که تبدیل به مجموعه جنایی شد!

سینما نوین/ امیر احمد قزوینی که این شبها مجموعه تلویزیونی «هم سایه» به عنوان نقش اول آن روی آنتن شبکه سه دارد، با انتشار متنی به سانسورهای وارد شده به این سریال، اعتراض کرد و نوشت:
«برایم فرقى نمیکرد شبکه سه باشد ، سریال باشد یا سینماى مستقل ؛
اشتباه فکر مى کردم. فیلمنامه همان بود که مى خواستم. بحث ِ عشق و وظیفه و انسان. قصه ى عشقى عمیق با حجب و حائلى شرقى میان یک دکتر ایرانی و معلمى افغانستانی. اما اشتباه از این جا شروع شد ؛ یک چیز را فراموش کرده بودم ؛ "اصلاحات پخش" را. یا همان سانسور.
هر قسمت حیران تر و عصبانى تر از سانسور بیشتر ، تا جایى که دیشب ، کار به دو شقه کردن رسید. شقه ى ِ نفرت را نگه داشته و عشق را بریده اند. عشق در حد خواندن دوبیت حافظ براى یک معشوقه ى نجیب. همین.
خلاصه کنم ، الان دیگر شده ام همان سوار و صاحبى که اسبش رنج مى کشد ، آرزو مى کند کاش بمیرد ، راحت شود ، متوقف شود. آقایان سانسور چى ، آقایان تصمیم گیرنده بیایید یک بار قیچى هایتان را زمین بگذارید ، کنار ما بنشینید و براى آخرین بار ، واضح ، براى ما شرح دهید روایت نفرت ِ عمیقتان از عشق ِ را . آیا شما درکى از رنج ِ خلق و تولید دارید که بیش از بیست دقیقه از هر قسمت را سانسور مى کنید؟! بیایید گفت و گو کنیم.»
در شبهای گذشته، اصلاحیه های اعمال شده بر روی سریال «هم سایه» باعث واکنش برخی از عوامل این مجموعه و مخاطبین شده است.