نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سینما و چهره ها

احتمال حضور پژمان بازغی با یک فیلم جنگی در جشنواره فیلم فجر

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
احتمال حضور پژمان بازغی با یک فیلم جنگی در جشنواره فیلم فجر

باشگاه خبرنگاران/ پژمان بازغی گفت: این روز‌ها مشغول کار سینمایی در ژانر دفاع مقدس هستم که داستانی عاشقانه در دل جنگ را روایت می‌کند.
 

پژمان بازغی بازیگر سینما و تلویزیون درباره فعالیت هنری این روزهای خود گفت: این روز‌ها مشغول بازی در سریال نمایش خانگی «قصه هزار افسون» هستم که به کارگردانی سعید عباسی و تهیه‌کنندگی مهدی مولوی در حال ساخت است و برای گروه سنی کودک و نوجوان تولید می‌شود.

او درباره حضورش در چهلمین جشنواره فیلم فجر، گفت: علاوه بر سریال نمایش خانگی، این روزها مشغول یک کار سینمایی در ژانر دفاع مقدس هستم که درباره شهدای غواص است. این فیلم داستانی عاشقانه  را در دل جنگ روایت می‌کند و امیدوارم به جشنواره فجر امسال برسد.  

این بازیگر درباره پروژه تلویزیونی خود هم گفت: یک پروژه تلویزیونی به نام «نیکان» دارم که فعلاً ساخت آن متوقف شده و به مسئله قاچاق دارو در کشور می‌پردازد.

 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar