نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سینما و چهره ها

چرا همه مخالف ازدواج بهمن و فروغ هستند؟

منبع
فيلم نيوز
بروزرسانی
چرا همه مخالف ازدواج بهمن و فروغ هستند؟

فیلم نیوز/ هفته گذشته مخاطبان سریال «بی‌گناه» در صفحه اینستاگرام این سریال نوشتند که به نظرشان بهمن عموی فروغ است و علت اصلی سخت‌گیری‌های رشید برای ازدواج این دو به همین مسئله برمی‌گردد. اگر چنین باشد با سوژه‌ای تکراری مواجه هستیم چون پیش‌تر در فیلم‌ها و سریال‌های مختلف بارها شاهد چنین سوژه‌ای بوده‌ایم.
برخی کاربران صفحه اینستاگرامی سریال بی‌گناه درباره رابطه عمو و برادرزاده بودن بهمن و فروغ نوشته‌اند که البته با توجه به اطلاعاتی که در قسمت جدید سریال وجود داشت، تا حدی می‌تواند درست باشد.
در سریال‌ بارها به این نکته اشاره شده که ابریشم برای فرستادن بهمن به خارج از کشور با همسرش همراهی می‌کرده و طبیعتا این مسئله به رازی مشترک برمی‌گردد. پس این راز مشترک ممکن است بارداری ابریشم پیش از ازدواج با رشید باشد.
نکته بعدی اینکه در قسمت چهاردهم سریال، بعد از اینکه رشید دلیل مهاجرت اجباری بهمن را به تنفرش از پدر مرحوم او ربط می‌دهد، ابریشم به او می‌گوید اگر بنا به تنفر از یادگاری‌های بهرام می‌بود باید قید چیزهای مهمتری را می‌زده که این احتمال وجود دارد منظورش از یادگاری مهمتر، همان فروغ باشد.
غیر از گمانه‌زنی مخاطبان و اطلاعاتی که در خود سریال گنجانده شده، مشابهت موقعیت ایجاد شده با فیلم‌ها یا سریال‌هایی که رازهایی مشابه داشته‌اند هم به این شک دامن می‌زند.
مثلا در فیلم «کوچه بی‌نام» تا پایان فیلم علت مخالفت پدر با ازدواج دخترش با پسر همسایه بالایی تا پایان فیلم به صورت رازی باقی می‌ماند و نهایتا گره اصلی به ازدواجی در گذشته و رابطه خونی آن دو باهم می‌رسید. در سریال «دلدادگان» هم با رازی مشابه که ریشه در گذشته‌ای دور داشت روبه‌رو بودیم. حتی در سریال «زخم کاری» هم شخصیت سمیرا برای جلوگیری از ازدواج پسرش با نوه خان‌عمو اعلام کرد که پسرش، فرزند خان‌عمو بوده و آنها به خاطر رابطه خونی نمی‌توانند باهم ازدواج کنند.
با کنار هم گذاشتن تمام این موارد شاید بتوان تا حدی با شک و گمانه‌زنی‌های مخاطبان همراه شد. اما مسئله مهمتر اینکه اگر واقعا پای چنین رازی در میان باشد، عوامل سریال چطور مجددا سراغ چنین سوژه تکراری رفته‌اند و انتظار داشته‌اند خیلی زود برملا نشود؟ کاش همه‌مان باهم اشتباه فکر کرده باشیم.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar