جام جم/ بسيارند کساني که طرفدار يادگيري طرز تهيه دسرهاي آسان و ساده باشند. انجير عسلي، دسري که در ادامه طرز تهيه آن گفته شده يکي از همين موارد است. دستور و روش تهيه آن هم ساده و ارزان است و سريع آماده ميشود.
چي لازم دارم:
انجير
گردو خرد شده
عسل
پودر پسته
چطور بپزم:
انجيرهاي بزرگ و سياه را با چاقو برش ميزنيم. کمي گردوي خرد شده روي آنها ميريزيم و حدود ٧ دقيقه در فر با دماي ١٧٠ درجه ميگذاريم.
بعد از خنک شدن، و هنگام سرو روي انجيرها کمي عسل ميريزيم و با پودر پسته آن را تزيين ميکنيم.