نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه سوپ گوجه رستورانی

منبع
تبيان
بروزرسانی

تبیان/ مرحله اول، سرخ کردن ۴ تا گوجه فرنگی و یدونه پیاز داخل کره و روغن زیتون هست.
اونهارو بُرش بدید، با حرارت خیلی کم، هر دو طرف رو سرخ کنید (۸-۹ دقیقه برای هر طرف)
نمک و فلفل بزنید و خوب پوره کنید.
این پوره خوشمزه رو به همراه ۱ لیتر آبجوش، 
جو پرک: ۷-۸ قاشق غذاخوری
جعفری تازه

یکم نمک
بذارید تا ۳۰ دقیقه دیگه بجوشه.
سوپ بی‌نظیر ما آماده هست.
روی اون یکم پنیر موزارلا رنده، جعفری تازه بریزید و نوش جون کنید.


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره