16
13
3.3K
16
13
3.3K
نمناک/ “پوره سیب زمینی” مکمل مناسبی برای غذاهای گوشتی محسوب می شود. بسته به ذائقه و میل خانواده می توانید پوره را با خامه یا کره هم درست کنید.
مواد لازم پوره سیب زمینی با روغن زیتون
شیر:80 میلیلیتر (⅓ پیمانه)
سیب زمینی : 1400 گرم
روغن زیتون بکر :125 میلیلیتر (½ پیمانه)
طرز تهیه پوره سیب زمینی با روغن زیتون:
سیب زمینی ها را بشویید و با پوست در مقداری آب بپزید. بعد از پخت سیب زمینی ، پوست آن را بگیرید و لهش کنید.
سپس شیر را به سیب زمینی ها اضافه کنید و هم بزنید تا شیر جذب سیب زمینی شود. در آخر روغن زیتون را هم اضافه کنید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.