مواد لازم برای ۴ نفر:
- آبلیمو: ۶ قاشق غذاخوری
- سویاسس: ۲ قاشق غذاخوری
- زنجبیل: یک قاشق چایخوری، رنده شده
- پودر فلفل قرمز: یکدوم قاشق چایخوری
- نصف سینه مرغ: نگینی شده
- کاهوی متوسط: یک عدد، خرد شده
- هویج متوسط: یک عدد، خلالی شده
- خیار متوسط: ۲ عدد، حلقهحلقه شده
- بادامزمینی: ۲۰ گرم، نیمکوب
- روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
روش تهیه:
1 - روغن را درون یک تابه روی شعله متوسط داغ کنید. تکههای مرغ را نمک پاشیده و 6 تا 7 دقیقه در آن سرخ کنید تا برشته شود.
2 - آبلیمو، سویاسس، زنجبیل و پودرفلفل را مخلوط کنید.
3 - مواد سالاد را در ظرف ریخته و سس را روی آن بریزید و سرو کنید.
بازار
نکات:
1- اگر مقدار مرغ را بیشتر کرده یا از حبوبات پخته، جوانه گندم یا نودل در این سالاد استفاده کنید، آن را به یک غذای سریع و خوشمزه تبدیل میکنید.
2- اگر با عطر و طعم زنجبیل مشکل ندارید، میتوانید مقداری از آن را به هر شکل که مایلید، خرد یا رنده کرده و به سالاد اضافه کنید.