نماد آخرین خبر

10 نکته طلایی برای یک ماکارونی خوشمزه

منبع
خراسان
بروزرسانی
10 نکته طلایی برای یک ماکارونی خوشمزه

خراسان/ 1. اگر نشاسته ماکارونی به خوبی از آن خارج شود ماکارونی شما خوشمزه‌تر می شود چون به راحتی سس ماکارونی به خورد آن می‌رود و مزه فوق‌العاده‌ای می‌گیرد. برای همین وقتی ماکارونی پخت، باید به وسیله آب سرد آن را آبکش کنید تا نشاسته آن خارج شود و با دست ماکارونی‌ها را باز کنید تا به یکدیگر نچسبد و ماکارونی را بد فرم نکند.
2. برای این‌که ته دیگ سیب زمینی ویژه‌ای داشته باشید که به راحتی از قابلمه جدا شود، باید ابتدا سیب‌زمینی‌ها را مقداری با روغن زیتون سرخ کنید و سپس مقداری کنجد به ته قابلمه بریزید و سیب زمینی‌ها را روی آن‌ها قرار دهید. این کار باعث می شود سیب زمینی‌ها خوش رنگ تر شود و به راحتی از قابلمه جدا شود.
3. هنگام پخت ماکارونی در قابلمه آب جوش، از نمک، زردچوبه و روغن استفاده کنید تا از وا رفتن و چسبندگی ماکارونی جلوگیری کند.
4. سعی کنید از ماکارونی‌های با قطر کم استفاده کنید چون هم زمان پخت کمتری دارد و هم میزان نشاسته آن‌ها کمتر است.
5. وقتی آب قابلمه جوش آمد و شما می‌خواهید ماکارونی را درون آن بریزید، ابتدا مقداری آب لیمو   و سپس ماکارونی‌ها را اضافه کنید؛ این کار باعث می‌شود ماکارونی مزه بهتری بگیرد و حتما به ماکارونی در حال جوش نمک اضافه کنید تا ماکارونی خوشمزه تر شود.
6. قابلمه‌ای که برای جوشاندن ماکارونی از آن استفاده می‌کنید، باید بزرگ باشد تا نشاسته‌های ماکارونی بعد از جدا شدن از آن دوباره به  خورد ماکارونی نرود و باعث چسبندگی ماکارونی نشود.

7. طعم خوشمزه ماکارونی به مایه آن است پس سعی کنید حتما از سیر و فلفل دلمه‌ای در مایه ماکارونی استفاده کنید تا مزه بهتری بگیرد.
8. وقتی ماکارونی به مرحله دم کردن رسید، نصف فنجان آب ماکارونی می‌توانید اضافه کنید تا ماکارونی خوب بخار کند و رنگ ماکارونی را قرمزتر کند و بافتی نرم به ماکارونی‌ها بدهد.
9. برای این‌که ماکارونی عطر و رنگ بی‌نظیری بگیرد یک قاشق چای خوری زعفران دم کرده به مایه آن اضافه کنید.
10. وقتی ماکارونی را درون قابلمه آب جوش می ریزید توجه داشته باشید که نباید آن را زیاد هم بزنید چون باعث می‌شود ماکارونی شما خمیر شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره