نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

روش طبخ کلم پلو شیرازی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/  موادلازم: کلم قمری ۸۰۰ گرم(مقدار کلم بعد از پوست گیری ۶۰۰ گرم)،سبزی هی پاک شده۳۰۰ گرم
ریحان ۶۰ گرم،ترخون ۲ قاشق غذاخوری خشک،تره ۷۰ گرم،جعفری ۵۵ گرم،شوید ۸۰ گرم،مقدار گوشت ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
ادویه های گوشت:نمک ۱/۲ ق چ،ادویه کاری ۱/۲ ق چ ( اختیاری)،فلفل سیاه ۱/۲ ق چ،زردچوبه ۱/۲ ق چ،آرد نخودچی ۱ ق غ
ادویه های کلم قمری:نمک ۱ ق چ،زردچوبه ۱ ق مرباخوری ،و۴ قاشق غذاخوری آبغوره یا آب نارنج یا آبلیمو ترش،مقداری هم زردچوبه و نمک برای برنج
مقدار برنج ۴ پیمانه


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره