13
7
3.5K
13
7
3.5K
آخرین خبر/ سس کارامل کاربرد های زیادی داره هم میتونین برای فیلینگ کیک هاتون ، دسرها ، شیرینی و حتی نوشیدنی هاتون استفاده کنین مواد لازم:
شکر ۱ لیوان سر خالی
خامه صبحانه ۱ بسته
کره ۱۵ گرم
نمک ۱/۴ ق چ
طرز تهیه
شکر رو روی حرارت نسبتأ ملایم گذاشته و تا زمانی که ۷۰ درصد شکر باز نشده قاشق نمیزنیم و فقط تابه رو تکون میدیم و بعد با لیسک سیلیکونی هم میزنیم تا مابقی شکر ذوب بشه .
خامه رو روی حرارت میزاریم تا به جوش بیاد و به کارامل اضافه میکنیم .
کره رو به کارامل اضافه کرده و هم میزنیم تا یک دست بشه و در انتها نمک هم اضافه کرده .
برگرفته از لذت آشپزی