بستنی بادام زمینی با انجام چند مرحله ی ساده
آخرین خبر/ مواد لازم :
هر پیمانه 250ML
- کرهبادامزمینی : 80 گرم یا 5 قاشق غذاخوری
- شیرعسلی یا شیره یا عسل : 50 گرم یا 2/5 الی 3 قاشق غذاخوری
- نمک : 1 گرم یا یکششم قاشق چایخوری
- شیر : 100 گرم یا یکسوم پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه : 200 گرم یا چهارپنجم پیمانه ( خامه صورتی های توی بازار اکثرا 200 گرم هستن)
- شکر یا شیرین کننده دلخواه : 12 گرم یا 1 قاشق غذاخوری
🔸️طرز تهیه :
در ظرفی ، کره بادام زمینی، شیر ، نمک و شیر عسلی ریخته و خوب باهم مخلوط کنید
توی یه ظرف دیگه ، خامه و شکر روباهم خوب مخلوط کن و مخلوط حاوی کره بادام زمینی رو بهش اضافه کن
و هم بزن تا یک دست بشه
بریزش توی قالب مدنظر
و قالب رو برای ۵ ساعت بذار فریزر .
☆ توی هر ظرف و قالب دیگه ای میشه این بستنی رو ساخت
لیوان یکبار مصرف عالیه .
چوب بستنی رو میتونید از مغازه های ظروف پلاستیکی ، دارو خانه ها و یا لوازم قنادی ها تهیه کنید.
نوش جان