دسر شکلاتی فندق راحترین دسر فرانسوی
آخرین خبر/ موادلازم :
شیر۷۰ گرم
خامه صبحانه۸۰ گرم
شکلات تلخ ۱۶۵ گرم
ژلاتین مس۳۰ گرم
گلوکز۶۰ گرم
خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم
فندق به مقدار لازم
نوتلا به مقدار لازم
مراحل:
شیر،گلوکز و خامه صبحانه باهم مخلوط میکنیم میزاریم رو حرارت ملایم وقتی به نقطه ی جوش رسید از رو شعله برمیداریم و شکلات آب شده و ژلاتین مس و بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
موادمونو به خامه فرم گرفته اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم نصف قالبارو از موادمون میریزیم و روی موادمون نوتلا میریزیم و نصف دیگه موادو رو نوتلا میریزیم و به مدت ۴ ساعت میزاریم داخل فریزر تا ببنده بعدشم که باشکلات و وفندق طبق فیلم تزئینش میکنیم .
طرز تهیه ژلاتین مس:
۲۵گرم ژلاتین
۱۲۵گرم آب
اب و ژلاتینو مخلوط میکنیم و بعدش میزاریم رو حرارت غیر مستقیم بنماری شه اخرسرم میزاریم داخل یخچال تا ببنده کامل بعدشم برش بدیدو استفاده کنید