نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک کدو حلوایی خانگی خوشمزه و رژیمی در منزل

منبع
بروزرسانی
کیک کدو حلوایی خانگی خوشمزه و رژیمی در منزل

چی شی/ ابتدا کدو حلوایی را پخته و پوره می‌کنیم. زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا کرده، سفیده را با شکر می‌زنیم تا فرم بگیرد. زرده را با شکر و وانیل مخلوط کرده، سپس روغن و پنیر را اضافه می‌کنیم. در نهایت آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و کیک را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه می‌پزیم.
مواد لازم
آرد۲ لیوان
شکر۱ لیوان
تخم مرغ۴ عدد
پنیر خامه ای۱۵۰ گرم

کدو حلوایی۱ لیوان
مغز گردو۱۰۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری سرپر
وانیل½ قاشق چایخوری
دارچین۱ قاشق چایخوری
روغن مایع½ لیوان
دستور پخت کیک کدو حلوایی
مرحله ۱: پخت و پوره کردن کدو حلوایی
ابتدا کدو حلوایی را به صورت آبپز می پزیم و آنرا پوره می کنیم (۱ لیوان پوره کدو حلوایی) و کنار می گذاریم تا خنک شود.در ادامه زرده و سفیده تخم مرغ ار جدا می کنیم و سفیده تخم مرغ را در حدی هم می زنیم تا که فرم بگیرد.
مرحله ۲: افزودن شکر به سفیده تخم مرغ
سپس نصف شکر را کم کم به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و هم زدن را ادامه می دهیم تا زمانی که سفیده تخم مرغ کمی سفت شود. سفیده تخم مرغ را در یخچال قرار می دهیم و زرده تخم مرغ را به همراه باقیمانده شکر و وانیل مخلوط می کنیم.
مرحله ۳: زدن زرده و افزودن روغن و پنیر

زرده تخم مرغ را به حدی می زنیم که کشدار و کرمی رنگ شود. در ادامه روغن مایع را به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و در حدی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا پنیر خامه را کمی مخلوط می کنیم که نرم شود سپس به مواد اضافه می کنیم.
مرحله ۴: ترکیب پوره کدو با مواد خشک
پس از اینکه پنیر خامه ای با دیگر مواد یکدست شد، مغز گردو را به همراه دارچین و پوره کدو حلوایی اضافه می کنیم و در حدی که با هم یکدست شوند مخلوط می کنیم. در ادامه آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و دو مرتبه الک می کنیم.
مرحله ۵: مخلوط کردن آرد و سفیده با مواد
نصف آرد را اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا با مواد یکدست شود، سپس باقیمانده آرد را به همراه سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و به آرامی با لیسک مخلوط می کنیم  تا مایه کیک یکدست شود.
مرحله ۶: آماده‌سازی قالب و پخت کیک
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد از ۱۵ دقیقه قبل روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس یک قالب ۲۰ سانتی را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم. برای پخت کیک حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان لازم است.

کیک کدو حلوایی بدون فر

برای تهیه کیک کدو حلوایی بدون فر، ابتدا کدو را بخارپز کرده و پوره می‌کنیم. سپس تخم‌مرغ‌ها را با شکر و وانیل هم زده تا کرمی شود. ماست و پوره کدو را اضافه کرده، سپس آرد و بیکینگ پودر را با دارچین ترکیب و به تدریج به مخلوط اضافه می‌کنیم. در نهایت مواد را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم پخت می‌کنیم تا کیک کاملاً بپزد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره