طرز تهیه خوراک سیبزمینی؛ خوشعطر و دلچسب
دیجی کالا/ اگر گیاهخوار هستید یا از خوردن گوشت و مرغ خسته شدهاید، خوراک سیبزمینی یک وعدهی کامل، مقوی و خوشمزه برای شما خواهد بود. این غذای خوشمزه بسیار راحت بوده و در زمان کمی میتوانید آن را حاضر کنید؛ حتی میتوانید کمی خلاقیت به خرج دهید و مواد غذایی مورد علاقهتان مانند قارچ، ذرت و… را نیز به آن اضافه کنید.
طبخ سیبزمینی با هر روشی خوشمزه و جذاب است. این خوراک سیبزمینی خوشمزه برای زمانهایی که وقت کم داریم، بهترین گزینه است و میتواند یک میانوعده یا شام لذیذ باشد.
مواد لازم
۱.
برای آماده کردن این خوراک سیبزمینی جذاب، ابتدا سیبزمینیها را پوست میگیریم و همانند تصویر برشهای مکعبی بزرگ میزنیم و خوب میشوییم. سپس سیبزمینیها را درون قابلمه میریزیم و سطح آن را با آب پر میکنیم و اجازه میدهیم به مدت ۲۰ دقیقه کاملا پخته شود.
۲.
در این مرحله پیاز و سیر را به صورت ریز خرد میکنیم و درون تابه میریزیم و با کمی روغن اجازه میدهیم کاملا سرخ شود.
۳.
بعد از اینکه سیر و پیاز کاملا سرخ شد، رب گوجهفرنگی و ادویهها را که شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن است را به آن اضافه میکنیم و خوب سرخ میکنیم.
۴.
بعد از اینکه تمام مواد سرخ شد، سیبزمینیهای پخته شده و آبکش شده را به مابقی مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا سیبزمینیها کاملا با مواد آماده شده ترکیب شود.
۵.
در مرحلهی آخر برای عطر و طعم بیشتر، فلفل دلمه، شوید خرد شده و پنیر پیتزا را اضافه میکنیم و مجددا تمام مواد را باهم مخلوط میکنیم تا خوراک سیبزمینی جذاب ما آماده شود.