طرز تهیه نان آچما ترکیه ای
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم:
آرد ٥٠٠ گرم
روغن ٥٠ گرم
ماست ١٥٠ گرم
شیر ٢٠٠ گرم
شکر ١٠ گرم
خمیر مایه ١٠ گرم
نمک ١٠ گرم
همه ی مواد رو با هم ترکیب میکنیم و حسابی ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد
به خمیر یک ساعت استراحت میدیم تا حجمش ٢ برابر شه
بعد از یک ساعت پف خمیرو میگیریم و به چونه های ٦٠ گرمی تقسیم میکنیم
به چونه ها ده دقیقه استراحت میدیم
بعد از ده دقیقه چونه هارو باز میکنیم از مواد که درست کردیم میزاریم داخل خمیر (طبق کلیپ) روشم پنیر پیتزا میزاریم و میپچیم
حدود ٢٠ دقیقه استراحت نهایی میدیم به خمیرها
و بعد رومال زرده تخم مرغ و شیر میزنیم و کنجد میریزیم
میره داخل فر از قبل گرم شده به مدت ١٥ دقیقه با حرارت ١٨٠ درجه
مواد میانی خمیر رو من مواد پیراشکی گوشت رو درست کردم که تو پست های پایین تر هست
شما میتونید هر موادی که دوست داشتین درست کنید