این چیز کیک مناسب شب یلداست
آخرین خبر/ ۲بسته بیسکوییت پتی پور
۱۲۰گرم کره
۲ عدد پنیر خامه ای (ماسکارپونه)۲۰۰ گرمی(قالبتون کوچیک تر بود یدونه بزنین)
۱ عدد خامه صبحانه
۳قاشق غ خوری شکر
۱ق مربا خوری وانیل
۱پیمانه شیر
۲قاشق غ خوری پودر ژلاتین(با نصف پیمانه آب سرد حل میکنیم و رو بخار کتری بنماریش میکنیم)
۲/۳قاشق آب لبو قرمز
پاستیل و ترافل برای تزیین
بیسکوییت هارو پودر کنید و بهش کره ذوب شده رو اضافه کنید و توی رینگ یا قالب کمربندی بریزید و خوب فشرده کنید تا صاف بشه، ۳۰ دقیقه بزارید فریزر پنیر خامه ای وخامه صبحانه و وانیل ونصف شیر و هم میزنیم بعد ژلاتین بنماری شده رو اضافه میکنیم و بقیه شیرو میریزیم (اگه دیدین مواد سفته یکم رو بخار کتری بزارید تا شل بشه.
مواد و۳قسمت کنید ،به ۲ قسمتش رنگ لبو بریزید(یه قسمتش ۱ قاشق ،قسمت دیگه ۲/۳ قاشق)
یکی روشن یکی تیره،
اول قسمت سفید رنگ و بریزید رو بیسکوییت بزارید یخچال ۳۰ دقیقه ببنده،بعد قسمت کمرنگ بریزید ۳۰ دقیقه یخچال بزارید و در آخر قسمت تیره بزارید ۱ساعت بمونه .
فاصله که بین ریختن چیز کیک های رنگی هست سفت میشه باید روی کتری بزارید شل بشن بعد بریزید قالب
بعد از قالب در بیارید با چاقوی داغ برش بزنید قشنگ صاف برش بخوره(روی چاقوی تیز آب جوش بریزید هر طرفش رو با دستمال ابشو بگیرید و ببرید و این کارو تکرار کنید هر موقع برش میزنید.
روی چیز کیکتون رو با هر چیزی که دوست دارید(میوه،ترافل،پاستیل)تزیین کنید.
خیلی خوشمزست حتما امتحانش کنید ،و اینکه آب لبو هیچ طعم خاصی نمیده به چیز کیکتون و از همه مهمتر رنگ طبیعیه و خوراکی نیست.