به این میگن میگو پلو مخصوص
آخرین خبر/۷۰۰ گرم میگو پاک شده
ادویه: نمک، پودر سیر
زعفران دم شده
سیبزمینی نگینی خورد شده و سرخ شده ۲ عدد
۲ عدد پیاز
زرشک ۱/۲ پیمانه
خلال پسته
جعفری خورد شده ۱/۲ پیمانه
برنج ۳ پیمانه
طرز تهیه:
اول از همه میگو ها رو با زعفران، نمک، و پودر سیر مزه دار کردم به مدت ۱ ساعت بهش استراحت دادم.
توی تابه کمی روغن ریخته زمانی که داغ شد میگو هارو دونه دونه بهش اضافه میکنیم با حرارت بالا سرخشون میکنیم نباید میگو آب بندازه و خشک بشه اینجوری میگو خوشمزه تر و بافت نرمتری داره(تقریبا هر طرف ۲ دقیقه بیشتر طول نمیکشه پختش).
سپس توی یه تابه پیاز رو تفت دادم بهش نمک و رعفران دم شده اضافه کردم خوب که طلایی شد و کرانچی مانند که شد زیرشو خاموش کردم.میگو های سرخ شده رو به پیاز کاراملی شده اضافه کردم بعد به ترتیب سیبزمینی سرخ شد، زرشک و خلال پسته و در آخر جعفری خورد شده اضافه کرده و زیرشو خاموش میکنیم در واقع جعفری ها نباید تفت بخورن.
حالا برنج آبکش شده رو دم کردم و بعد از دم گرفتن توی دیس ریختم و روشو از مواد حاضر شده و برنج زعفرانی ریختم و سرو کردم.
یکی از خوشمزه ترین میگو پلو هایی که میتونید امتحان کنید
(شما در صورت تمایل میتونید مواد رو لای برنج بذارین و دم کنید ولی پیشنهاد من اینه که موقع سرو روی برنج بریزین خیلی جذابتر و خوشمزه تر میشه.)