16
0
3.6K
16
0
3.6K
آخرین خبر/ برنج ۴ پیمانه
سینه مرغ ۲ تا
هویج ۵ تا (برای تهدیگش هم جدا ۲،۳ تا)
پیاز ۱ دونه
زرشک (میزانش سلیقهایه)
شکر ۱ ق غ
ادویهها (دارچین، فلفلسیاه، پاپریکا و زردچوبه و نمک)
زعفران
خوشمزگی این غذا به زعفران فراوونشه تو ویدئو هم مشخصه من چند بار زعفرون استفاده کردم پس با دست و دل بازی زعفران بریزید
اول پیاز رو تفت بدید سبک که شد سینه مرغ و ادویهها و زعفرون رو اضافه کنید (با حرارت زیاد) بعد از ۵ دقیقه هویج رو اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه زرشک و شکر و زعفرون و ۵ دقیقه بعد از روی حرارت بردارید.
برای پلومخلوط برنج رو حتما زودتر آبکش کنید
و لابلا برنج و مخلوط مرغ رو بریزید و در انتها کره و زعفران بریزید و دم بذارید
برای تهدیگ اگه خواستید هویج یا سیبزمینی میتونید بذارید.