کشک و بادمجون با ۲ قاشق روغن
آخرین خبر/ بادمجون ۵ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
پودر گردو ۵۰ گرم
روغن مایع ۲ ق غ
سیر ۴ حبه
نعنا خشک ۱ ق غ
کشک۲ ق غ
زردچوبه و نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آب نصف فنجان
بعد از اینکه بادمجون هارو پوست گرفتید و خرد کردید ، بشورید و داخل سینی یا ظرف بریزید مقدار خیلی کمی نمک روی بادمجون ها بپاشید۱ ساعت مقابل نور آفتاب بگذارید تا بادمجون آب بندازه و تلخیش خارج بشه
حالا بادمجون رو حسابی بشورید و خیلی خوب با دستمال خشکشون کنید
پیاز خلالی رو داخل تابه فقط با ۱ ق روغن تفت بدید تا کاملا سرخ و طلایی بشن، حالا با دمجون هارو داخل همون روغن سرخ کنید اگه روغن کم امد ۱ ق دیگه روغن اضافه کنید کاملا سرخ میشن ، تو این مرحله نصف فنجون آب اضافه کنید اجازه بدید ۱۰ دقیقه روی گاز بمونه نگران طعمش نباشید اضافه کردن آب فقط به نرم شدن و مغز پخت شدن بادمجون کمک میکنه .
پیاز سرخ شده و پودر گردو رو اضافه مخلوط کنید
در نهایت سیر رنده شده و نعنا خشک رو با ادویه ها تفت بدید کشک و آب اضافه کنید و مخلوط کنید ، ترکیب بادمجون رو بهش اضافه کنید ۱۰ دقیقه دیگه زمان بدید مزه ها به خورد هم برن ، داخل ظرف سرو بریزید و با سلیقه خودتون تزیین کنید نوش جونتون باشه .