9
2
2.4K
9
2
2.4K
آخرین خبر/ مواد لازم:
۲عدد تخم مرغ
۲۰۰ گرم آرد
۷۵گرم پودر کاکایٔو
۲۵گرم نسکافه
۳۰۰گرم شکر
۹گرم کره
۱۳۰گرم ابجوش
۱۹۰گرم شیر
بیکینگ پودر ۱و۱/۲ق چ
جوش شیرین ۱ق چ
طرز تهیه:
تخم مرغ ها به همراه شکر و وانیل زده تا کرم رنگ و کشدار شود به ترتیب کره،شیر و مخلوط آب و نسکافه را به مخلوط اضافه کنید
مواد خشک الک شده طی چند مرحله اضافه و فولد کنید
نکته:
چون کیک سنگینی است برای پف و بافت بهتر مواد را در ۲ قالب هم اندازه بریزید بهتر است به محض اینکه کمی سرد شد از قالب در بیاورید و سلفون که رطوبتش حفظ بشه
-دمای پخت ۱۸۰درجه به مدت ۱ساعت