طرز تهیه پیراشکی مغزدار
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ موادلازم:
آرد فانتزی یا آرد نول قوی. ۴۰۰ گ
آب ۲۴۰ گ
مخمرفوری. ۶ گ
نمک. ۸ گ
شکر. ۸ گ
شیرخشک شیرین. ۱۲ گ
روغن. ۳۰ گ
طرزتهیه:
همه مواد و ترکیب کنید و یه خمیر لطیف بسازید ، حداقل ۱۰-۱۲ دقیقه ورز بدید . ۴۰-۵۰ دقیقه که استراحت اولیه دادید بعد به چونه های ۵۰-۷۰ گرنی تقسیم کنید ده دقیقه استراحت میانی بدید و بعد از مواد دلخواه تون بزازید و به هرفرمی دوست داشتید دربیارید
بعد داخل یه ظرف فریزری مناسب،بچینید، حتما کاغذ روغنی یا کاغذ مومی لابه لاشون بزازید که نچسبن و بعدا راحت جدا بشن . داخل فریزر بزارید .
برای استفاده هم دقیقا عین فیلم عمل کنید ، تنها نکته اش اینه که وقتی توی دمای محیط گذاشتید عجله نکنید و کاملا اجازه بدید مجددا تخمیر انجام بشه و سبک بشن بعد داخل روغن سرخشون کنید .