21
6
5.1K
21
6
5.1K
آخرین خبر/ یدونه سینه ی مرغ نیاز دارین که باید آب پز کنین.
مرغ رو بهمراه پیاز و چوب دارچین و زردچوبه و نمک و فلفل بمدت یکساعت آب پز کردم و ریش ریش کردم.
توی تابه یدونه پیاز خلالی رو تفت دادم و سبک که شد قارچ رو اضافه کردم
و قارچ ها که پخت یه قاشق رب و ادویه آویشن و پودر سیر و پاپریکا زدم و در ادامه مرغ رو اضافه کردم. پنیر رو روی مواد گوشتی گذاشتم و مایه میانی ساندویچ آمادست.
واسه سس خوشمزه اش جعفری خرد شده دو قاشق و پیازچه( دو قاشق) و خیارشور (دو قاشق)رو با سس مایونز (سع قاشق)مخلوط کردم.
لای نون هام به ترتیب مواد گوشتی، گوجه و سس گذاشتم و دو طرفشو توی تابه گریل کردم.