21
1
3.9K
21
1
3.9K
آخرین خبر/ مواد لازم:
آرد فانتزی (اگر در دسترستون نیست آرد قنادی)۵۰۰گرم
نمک ۱/۲ق چایخوری
شکر یک ق غذاخوری
خمیر مایه ۱ق غ
روغن مایع ۱/۴پیمانه
شیر ولرم یا آب ولرم(نباید دست رو بسوزونه)یک لیوان البته ممکنه با توجه به جنس آرد کمتر یا بیشتر نیاز باشه
استراحت اولیه ۴۵دقیقه تا حجمش دو برابر بشه
استراحت دوم ۱۵دقیقه
استراحت آخر ۶۰تا ۷۵دقیقه(تا وقتی که حجمش ۲/۵برابر شه)
سایز قالب تست ۳۰در۱۵
قالب و درش کامل با کره چرب شه
اگر قالب تست ندارید میتونید از قالب لوف استفاده کنید
فر از قبل روشن کنید داغ داغ شه با دمای ۱۸۰درجه برقی و ۲۰۰درجه گازی
مدت زمان پخت ۴۵دقیقه هست