20
0
2.7K
آخرین خبر/موادلازم:
بادمجان ۵ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
انار دو شده ۱ پیمانه
رب انار ۱ ق غذاخوری(ما ملس استفاده کردیم)
نمک،فلفل،زردچوبه
شکر(به دلخواه)
بادمجونارو پوست میکنیم و داخل شکمش یه شیار ایجاد میکنیم و میزاریم تو آب و نمک تا تلخیش گرفته بشه و بعد خشکشون میکنیم و سرخ میکنیم .
برای مواد شکمش هم پیاز را توی روغن سرخ میکنیم و ادویه ها رو اضافه میکنیم و انار و رب انار را اضافه میکنیم و تفت میدیم تا به غلظتی که تو ویدیو میبینیم برسه و بعد با مواد تو بادمجونارو پر میکنیم