نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

سس پستو؛ سبزِ ایتالیایی جذاب

منبع
خراسان
بروزرسانی
سس پستو؛ سبزِ ایتالیایی جذاب

خراسان/ ​​​​​سس پستو یکی از انواع سس‌های بسیار پرمصرف در سراسر جهان است که با غذاهایی مانند انواع پاستا، ساندویچ، پیتزا، مرغ گریل و ... سرو می‌شود. سس پستو به طور سنتی در یک هاون سنگی تهیه می‌شود، اما امروز، معمولاً این سس با استفاده از مخلوط‌کن برقی درست می‌شود. سس پستو  را می‌توان بعد از تهیه در یک ظرف شیشه‌ای و در یخچال نگهداری و به دفعات از آن استفاده کرد. اگر شما هم جزو طرفداران این سس هستید ادامه مطلب خوراک شماست.
 مواد لازم
برگ ریحان سبز: ۲۵۰گرم
پنیر پارمسان: ۷۰گرم
مغز بادام زمینی: ۵۰ گرم
سیر: ۳حبه:

روغن زیتون: یک پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
آب لیموترش: یک قاشق چای‌خوری
 طرز تهیه:
ابتدا برگ‌های ریحان را جدا کنید و بشویید. سپس داخل آبکش بریزید تا آب اضافی‌شان خارج شود. در ادامه برگ‌‍ های ریحان را به همراه بقیه مواد در مخلوط‌کن بریزید تا خوب با هم ترکیب شوند. بعد از اضافه کردن ادویه‌ها طعم سس را بچشید و ادویه آن را اندازه کنید.
نکته۱: بهتر است بادام زمینی را قبل از اضافه کردن، داخل تابه یا فر کمی تفت یا بو بدهید تا طعم سس مطبوع‌تر شود.  
نکته۲: اگر می‌خواهید سس پستو را در یخچال نگهداری کنید، روی آن کمی روغن زیتون بریزید تا از تماس هوا با سس جلوگیری شود و سس مدت بیشتری تازه بماند.
نکته ۳: بهتر است روغن زیتون را کم‌کم به مخلوط اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا سس نرم و یکدست شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره