21
23
1.3K
21
23
1.3K
آخرین خبر/ اگه سرکه سیب درجه یک میخوایی باید فوت و فنشو بلد باشی.
مواد لازم:
حداقل ۴کیلو سیب
نکات لازم:
ابتدا سیب هارو به قطعات کوچک ببرین هسته هاش رم جدا کنین
داخل شیشه خشک و تمیز بریزین و تا جایی که روی سیب هارو بگیره آب جوشیده سرد بریزین .
درب شیشه رو بایه پارچه نازک توری ببندین و با کش ببندین تا گاز سرکه خارج بشه.
شیشه رو به مدت ۴۰ روز درجای تاریک گرم بزارین .
بعد ۴۰ روز سیب هارو داخل صافی بریزین فشار بدین تا آبشون خارج بشه بعد از صافی ریز تر رد کنین تا سرکه یکدست تر داشته باشین .
نوش جان