نماد آخرین خبر

فوت و فن پخت سوپ جو رستورانی و لعاب دار

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ ین سوپ جو دقیقا مثل سوپ هاى رستورانی هم خوشمزه است هم رنگ و لعاب عالى داره

حالا چیا میخواد؟
جو براى هر نفر ٢ق غ
سیب زمینى اعدد
پیاز اعدد

هویج ٢ عدد
سیر ٢ حبه
سینه مرغ اعدد یا نصف
گوجه ۴-٥عدد
جعفرى به مقدار لازم

براى پختنش:
ابتدا جو رومیشوریم و ۴ساعت میذاریم کنار.
بعد تویه قابلمه مناسب یه کم روغن،سیب زمینى، پیاز، هویج،فلفل دلمه,سیر,ادویه ها,مرغ رومیریزیم یه تفت که خورد جوهاى خیس خورده روبه همراه آب اضافه میکنیم و میذاریم تا خوب پخته بشه.
نیم ساعت آخر کَوجه ها رو بهش اضافه میکنیم.
وقتى پخت مواد درسته رودر میاریم،پوست گوجه ها رو میگیریم و همه رو جز مرغ باهر دستگاهی که دم دستتونه له کنین و به سوپ اضافه کنین.
مرغ روهم ریش ریش کرده و اضافه میکنیم.

یه دسته ام جعفرى ساطورى میکنیم و بهش اضافه میکنیم.
وقتى جا افتاد بهش نمک و آبلیمو میزنیم.
اگه گوجه هاتون کمرنکً بودن میتونین براى رنگ بهترش بهش یه کم رب گوجه هم بزنین.
فلفل دلمه اى رو اگه قرمز انتخاب کنین بهتره چون توى رنگش تاثیر زیادى داره.

ویدئواز dailylife_saeideh


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره