4
1
1.1K
4
1
1.1K
آخرین خبر/ مواد لازم:
۳ ق غ خ روغن
۱ عدد پیاز خورد شده
گوشت سر دست گوسفند به مقدار نیاز
۶ الی ۷ پیمانه آب جوش
نمک
۲/۳ پیمانه لپه خیس خورده
۳ پیمانه برنج
مقداری کره
طرز تهیه:
پیاز رو با روغن تفت میدیم و تکه های گوشت رو اضافه کرده و یه مقداری که گوشت تفت خورد بهش آب جوش رو اضافه کرده و حرارت رو ملایم میکنیم و اجازه میدیم گوشت بپزه (تقریبا ۱ الی ۱/۵ ساعتی طول میکشه) .
تو این مرحله نمک و لپه رو اضافه کرده و اجازه میدیم نیم ساعت دیگه بپزه. حالا برنج و کره رو اضافه میکنیم و آب برنجمون که کشیده شد روش دم کنی میذاریم و حرارت رو خیلی کم میکنیم میذاریم نیم ساعت دم بکشه و تمام.
کنارش یه سالاد شیرازی و یا سبزی خوردن و یا ترشی بذارین و از طعم و خاص و ببنظیرش لذت ببرین.