17
1
3.4K
17
1
3.4K
آخرین خبر/ مواد لازم:
بیسکویت پتی بور شکلاتی یک بسته
مغز بادوم زمینی ۱۰۰ گرم
شکلات صبحانه دو قاشق غذاخوری سر پر
شیر عسلی رو باید چشمی بریزید تا جایی که مواد انسجام بگیره
شکلات تلخ یا شیری ۱۵۰ گرم+ ۵۰ گرم مغز بادم زمینی خورد شده
شکلات رو که آب کردین یک قاشق غذا خوری روغن مایع بهش بزنید تا شکلاتتون خیلی سفت نشه
ماندگاری این شیرینی داخل ظرف در بسته تادو هفته داخل یخچال
این شیرینی رو به صورت اسلایس هم میشه درست کنید داخل یه قالب مربع بیست سانت بریزید و بعد شکلات رو روش بریزید وقتی کاملا سفت شد به اندازه دلخواه برش بزنید