با این شیرینی های بهشتی به استقبال عید نوروز برو
آخرین خبر/ مواد لازم:
روغن صاف قنادی جامد ۱۱۰ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم
آرد شیرینی ۱۹۰ گرم
آرد برنج ۳۰ گرم
روغن مایع ۳۵ گرم
روغن صاف فقط با کرهی دوغگرفتهشده جایگزین میشه.
وانیل شکری ۱/۲ قچ
زعفران ۱ قچ
پودر کاکائو ۱ قغ + روغن مایع ۱ قچ
دستور:
روغن صاف + پودر قند رو با همزن برقی ۱۰ دقیقه بزن
تا جایی که کاملاً پوک و سفید رنگ بشه.
(هرچی بیشتر هم بزنی بهتره)
آرد سفید + آرد برنج رو الک کن و به همراه روغن اضافه کن و خمیریش کن.
حدود ۴۵۰ گرم خمیر نرم به دست میاد،
۳ تا ۱۵۰ گرمی جدا کن.
به اولی،وانیل اضافه کن؛
به دومی، زعفران دمکردهی غلیظ
به سومی، ترکیبِ پودر کاکائو + روغن مایع
هر سه تا رو به قیف با ماسورهی دلخواه انتقال بده
روی کاغذ روغنی پایپ کن.
نکته: باید راحت ماسوره بخوره
اگه خیلیییی سفته، ۱-۲ قاشق چایخوری روغن اضافه کن.
اگه بیش از حد روغن بزنی، موقع پختن وا میره.
فر برقی: دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد
فر گازی: دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد
به مدت یک ربع بپزن.
(شیرینیا نباید تغییر رنگ بدن)