فرنی بستنی سه رنگ که پایه ثابت افطاری هاست
آخرین خبر/
:
شیر پرچرب ۴ لیوان (یک لیتر)
نشاسته ذرت ۶ ق غ
شکر یا پودر قند ۸ ق غ (اگه کم شیرین دوس ندارین ۱۰ قاشق بزنید)
کره ۵۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ( یک پاکت صورتی)
بستنی وانیلی لیوانی کوچک ۲ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
گلاب ۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۱ ق غ
زعفران دم شده غلیظ ۲ ق غ
طرز تهیه: ابتدا نصف مقدار شیر را با نشاسته و شکر خوب ترکیب کنید تا ذرات نشاسته حل بشه، سپس مابقی شیر را اضافه و روی حرارت کم مدام هم میزنیم تا به غلظت برسه، وقتی مخلوطمون گرم شد خامه روان شده را اضافه میکنیم و هم میزنیم و در نهایت هم کره ، وانیل و گلاب را اضافه میکنیم و وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت برمیداریم. به ۳ قسمت تقسیم میکنیم؟ به یه قسمتش ۱ ق غ پودر کاکائو اضافه میکنیم و به قسمت دیگه زعفران و مطابق ویدیو ظرفامونو پر میکنیم و در یخچال ۳-۴ ساعت استراحت میدیم و سپس به دلخواه تزیین میکنیم .
نکته : لطفا از نشاسته گل یا آرد برنج بجای نشاسته ذرت استفاده نکنید چون دیگه طعم بستنی نمیده و طعم فرنی سنتیمیگیره