رول سوخاری لقمهای خوشمزه و ترد برای هر میز پذیرایی
آخرین خبر/چیا لازمه:
سینه مرغ یک عدد
ذرت نصف پیمانه
پیاز یک عدد
سیردوحبه
نمک
فلفل
اویشن
پاپریکا
خامه
نان تست
تخم مرغ دوعدد
پودرسوخاری
🟡اول سینه مرغ رو نواری کوچیک برش میدیم توی تابه یه پیاز نگینی رو تفت میدیم سبک که شد بهش حریره سیر وسپس سینه مرغ رو اضافه میکنیم ،مرغ ک تغییررنگ داد ادویه هارو اضافه ومجدد تفت میدیم بهش کمی خامه اضافه میکنیم ودرنهایت ذرت هاروهم اضافه وهم میزنیم
🟡دور نون تست رو جدامیکنیمو با وردنه کمی صاف میکنیم و ابتدا از مواد وبعد کمی پنیر پیتزا میریزیم دور نون رو با شیر کمی مرطوب میکنیم و مثل فیلم لبه هارو روی هم فیکس وباچنگال فشرده میکنیم
🟡تو یه ظرف دیگه دوتا تخم مرغ رو هم میزنیم و فینگرفودهامون رو اول توی تخم مرغ میغلطونیمو بعد کامل با پودر سوخاری کاور میکنیم ودرنهایت توی روغن داغ سرخ میکنیم دقت کنید که نسوزه هرطرف حدود یک دقیقه زمان میخواد تا سرخ بشه