نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک تیرامیسوی کافی شاپی؛ آموزش مرحله به مرحله

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
تخم مرغ ۶عدد
آرد قنادی ۲۵۰گرم
شکر ۲۲۰گرم
آبگرم ۹۰گرم
پودر نسکافه   ۱ق غ

روغن ۲۵گرم
بکینگ پودر۲ق چ
وانیل۱ق چ
نمک۱پینچ
خامه قنادی۵۰۰گرم
پنیر خامه ای۲۰۰گرم

نصف پیمانه شیر برای مرطوب کردن کیک

تخم مرغ شکر وانیل رو باهمزن بزن تا کرم رنگ وسبک بشه
آبگرم روبا نسکافه حل کن بریز داخلش وبعد روغن وترکیب کن
حالا آرد نمک بکینگ پودر  رو باهم ترکیب کن سه بار الک کن در دومرحله به مایع اضافه ودریک جهت آروم هم بزن ومایع روبریز توقالب که کفش کاغذ روغنی انداختی وبذار داخل فر ازقبل گرم شده

دمای فر برقی۱۶۵ درجه
فرگازی۱۷۵ درجه
توستر۱۵۰درجه
بمدت ۴۰الی۵۰ دقیقه دمای فرها متفاوته باسیخ چوبی چک کن کیک نسوزه

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره