طرز تهیه اسکار پسته ای و گردویی
آخرین خبر/ موادلازم:
زرده تخم مرغ ٣ عدد پودر قند ١٥٠ گرم کره ٢٢٥ گرم آرد شیرینی پزی ٣٧٥ گرم پودر هل ١ ق چ اسانس وانیل ١/٢ ق چ پودر پسته ، گردو ، نارگیل و گلاب به میزان لازم .
طرز تهیه:
ابتدا کره و پودر قند رو میزنیم تا سبک بشه دو الی سه دقیقه. سپس زرده تخم مرغ ها و اسانس وانیل رو اضافه می کنیم و دوباره حدود ٢ دقیقه میزنیم و در انتها ارد و پودر هل رو اضافه می کنیم ، کمی با همزن هم میزنیم و سپس با دست ورز میدیم تا بافتش مشابه ویدیو بشه. سپس گوله می کنیم ابتدا در گلاب و سپس در پودرها میغلتونیم. در فر از قبل گرم شده بمدت ١١ دقیقه قرار میدیم( فر برقی ١٦٠ درجه و فر گازی ١٧٠ درجه) پ اگر گوله هاتون مثه من کوچیک باشه حدوداً ٨٠ عدد به شما شیرینی میشه. ( گوله های من بین ١٠ الی ١٢ گرم بود) اگر گوله هاتون رو بزرگتر میگیرید دمای پختتون رو کمی بیشتر کنید تا جایی که زیر شیرینی قهوه ای روشن بشه. شیرینی هارو آوردید بیرون تا ده دقیقه بهشون دست نزنید چون نرمن. اگر میخواید بافت شیرینی ها نرم تر و موندگاریشون بیشتر بشه ٣٣٠ گرم آرد و ٥٠ گرم شیر خشک قنادی بزنید. اگرم که شیر خشک ندارید همون ٣٧٥ گرم آرد کافیه. من بعد از پخت روی مدل نارگیلی کمی پودر توت فرنگی خشک شده و پودر قهوه ریختم، اینا همه سلیقه ایه. میتونید پودر گل محمدی هم بریزید. حتماً آرد و پودر قند رو الک کنید.